Dobro došli!

Poštovani,
dozvolite da Vam se u nekoliko riječi predstavimo.

Autoškola Iovia je svojim radom započela još 1991. godine, kad su otac i sin odlučili zajednički osnovati novo poduzeće, pa je tako nastala Autoškola Iovia.Svojim razvojem se Autoškola Iovia razvila u kvalitetan obiteljski posao, koji se danas prenosi s koljena na koljeno.

Svoj rad smo započeli u Koprivnici, te tamo počeli graditi veliko iskustvo sve do 2000. godine, kad smo se ipak vratili u domaćiju, tj u Ludbreg. Naravno, u Ludbregu smo i dalje gradili bogato iskustvo i nastavili razvijati tradiciju koju imamo danas.

Iza sebe imamo bogato iskustvo u radu sa kandidatima, jer kroz našu autoškolu je prošlo tisuće zadovoljnih kandidata kroz više od 25 godina rada autoškole.

Kao obiteljska firma, težimo najboljoj kvaliteti u svim područjima našeg rada,a dokaz kvalitete su opet, upravo tisuće zadovoljnih kandidata.

Vršimo obuku kandidata za A1, A2, A, B, C, CE kategorije vozila. Raspolažemo s više vozila za B kategoriju, tako da pružamo izbor kandidatima da sami odaberu koji auto žele voziti i također da sami odaberu kojeg instruktora žele na obuci.

Što se tiče plaćanja, naravno, pružamo pogodnost plaćanja na rate, pri čemu se maksimalno prilagođavamo vašim mogućnostima i željama.

To je o nama u par crtica, pa ako trebate vozačku dozvolu, želite upravljati svojim limenim ljubimcem, ukažite nam svoje povjerenje, budite dio naše dugogodišnje tradicije, dođite upišite se i uvjerite se u našu kvalitetu.

Vidimo se! ?